Despre noi Rolunk About Us
Rolunk Termekek Ajto modellek Fotogaleria Kapcsolat
PVC nyílászáró
Tartósság – E tekintetben a funkcionalitás esztétikummal párosul. A nyílászáró tartós, ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Karbantartása rendkívül egyszerű, biztosítja a vízzel és a széllel szembeni ellenállást és megjelenése az idők során változatlan marad. Részletek itt! >
A PVC nyílászárók karbantartása
A PVC nyílászárók karbantartása a lehető legegyszerűbb. Mosásuk puha pamut, cellulóz vagy gyapjú törlőkendővel és semleges tisztítószerrel vagy speciális PVC tisztító oldattal történik. Részletek itt! >
Páralecsapódás
Szobahőmérsékleten a relatív nedvességtartalomnak 50-55% között kell lennie. Amikor meghaladja az utolsó értéket, a levegő már nem tudja fenntartani a vízgőzt, az pedig kicsapódik a leghidegebb felületre, amely egy szobában vagy a fal vagy az üveg. Részletek itt! >
Merilo Comimpex KFT 2001-ben kezdte el a hőszigetelő üveggel rendelkező PVC nyílászárók forgalmazását, majd 2003-tól kezdődően elkezdte az ilyen típusú nyílászárók gyártását.
Cégünk PVC nyílászáró gyártó és 2003 óta Hargita megyében kizárólagosságot élvez a német 5, 6, 8 kamrás Roplasto profilok tekintetében.

Több mint 9 éves tapasztalatunkkal, szakember csapatunkkal és modern, illetve fejlett berendezéseinkkel, építési projekteket valósítunk meg az Ön otthona számára, optimális ár és minőség arány változatokat kínálva.
Minden egyes projekt híven igazodik az Ön elképzeléseihez, előtérbe helyezvén a minőséget és nem utolsó sorban a költségeket. Az ügyfeleink számára nyújtott jótállás valódi.

Függetlenül attól, hogy felújítani szeretné a lakását vagy új lakást/ épületet/ ingatlant szeretne építeni, a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk, az Ön igényeire szabva. Kínálunk hőszigetelő ablakokat és ajtókat, fix- és rolós szúnyoghálókat, külső alumínium redőnyöket, függőleges vagy vízszintes árnyékolókat, ablakkereteket, párkányokat, díszüveget.

Minőségi anyagokat használunk:

A termékek saját gyárakban készülnek automatizált berendezésekkel, ahol emberi tévedések nem léteznek.
Minőség – Pontosság – Megbízhatóság
RólunkTermékekAjtó modellekFotógalériaKapcsolat